Oral-B Test Drive Instructieprogramma

Oral-B Test Drive


Oral-B Test Drive Power Brush Trial Program Kit ondersteunt professionals
bij het geven van poetsinstructies aan patiënten om hen vertrouwd te maken met de voordelen van een elektrische tandenborstel met als doel om een goede mondhygiëne te bevorderen, inclusief de vermindering van tandplak en de behandeling en preventie van tandvleesontsteking.

Bij Oral-B geloven we dat de preventieve voorlichting van de mondzorgprofessional zal bijdragen aan een goede mondgezondheid van patiënten. Helaas hebben de Oral-B vertegenwoordigers niet de capaciteit en de middelen om alle mondzorgprofessionals / tandartspraktijken in de Benelux te bezoeken en onbeperkt materiaal aan te bieden.

Om praktijken die momenteel (nog) niet over een Test Drive instructieborstel beschikken of te kunnen voorzien in de behoefte van een extra Genius instructieborstel, bieden wij de Test-Drive Genius borstel en de Test Drive Cross action opzetborstels + sleeves tegen een gereduceerde prijs aan. Zodat alle praktijken poetsinstructies kunnen geven aan patiënten.

Oral-B Test Drive - Genius Instructieborstel (handle)

Een speciaal ontworpen systeem voor poetsinstructie in lijn met hygiëne protocollen van tandartspraktijken in de Benelux. Met Test Drive kunt u patiënten leren hoe ze een elektrische tandenborstel van Oral-B op de juiste manier kunnen gebruiken.

UITSLUITEND TE GEBRUIKEN MET DE SPECIALE TEST DRIVE OPZETBORSTELS. NIET GESCHIKT VOOR NORMALE ORAL-B OPZETBORSTELS.Instructie Opzetborstels + Sleeves

Speciaal ontworpen Test Drive Refills - Cross Action Opzetborstels en sleeves voor eenmalig gebruik. Voldoet aan de hoge hygiëne standaarden in de praktijk.


DEZE OPZETBORSTELS ZIJN GESCHIKT VOOR DE ORAL-B TEST DRIVE GENIUS INSTRUCTIEBORSTEL EN PASSEN NIET OP EEN NORMALE ORAL-B ELEKTRISCHE TANDENBORSTEL.Registreer u vandaag nog en profiteer van alle voordelen als dentale professional    REGISTREER HIER!